ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρεία έχει αναλάβει πολλά μικρά και μεγάλα έργα όπως : Ολυμπιακό χωριό , Τμήμα του Ελ. Βενιζέλος , Ι.Κ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας , Ξενοδοχειακά συγκροτήματα , Τράπεζες , Αλυσίδα καταστημάτων γρήγορου φαγητού. Η πραγματοποίηση των έργων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Συνεργασίες έχουν γίνει και εκτός Ελλάδος όπως με την εταιρεία Backservice Gaux GmbH,GERMANY,FULDA. ΠΑΡΟΧΗ: Η κατασκευή των στομίων ποικίλει σε μεγέθη, σχέδια και διάφορα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και νίκελ. Εκτός των στομίων κατασκευάζονται Volume Damper και διαφορετικών ειδών φίλτρα αέρος. Επιπλέον πραγματοποιούνται και ειδικές κατασκευές αναλόγως τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις μελλοντικές τους απαιτήσεις.

ΠΑΡΟΧΗ

Η κατασκευή των στομίων ποικίλει σε μεγέθη, σχέδια και διάφορα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και νίκελ. Εκτός των στομίων κατασκευάζονται Volume Damper και διαφορετικών ειδών φίλτρα αέρος. Επιπλέον πραγματοποιούνται και ειδικές κατασκευές αναλόγως τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις μελλοντικές τους απαιτήσεις.